خانه / آشپزی / شیرینی و دسر / طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

برترین‌ها: پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

مواد لازم

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۵ گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

۲. حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.

۳. حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.

۴. شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.

۵. به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.

۶. حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۷. گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

۸. مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.

۹. حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.

۱۰. بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.

همچنین ببینید

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

شیرینی و دسر‌های ایرانی همیشه طرفداران خاص خود را دارند. در این بخش طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *