خانه / آشپزی / پیش غذاها / طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و پرکالری تو ذهنمون میاد اونم به خاطر سس مایونزی که داخلش استفاده شده، اما میشه این سالاد رو خیلی سالم‌تر و کم کالری‌تر و البته به همون خوشمزگی درست کردو از نوش جون کردنش هم لذت برد بدون اینکه عذاب وجدان چاقی داشته باشیم.

برترین‌ها: وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و پرکالری تو ذهنمون میاد اونم به خاطر سس مایونزی که داخلش استفاده شده، اما میشه این سالاد رو خیلی سالم‌تر و کم کالری‌تر و البته به همون خوشمزگی درست کردو از نوش جون کردنش هم لذت برد بدون اینکه عذاب وجدان چاقی داشته باشیم … میتونین طرز تهیه اش رو همین جا ببینین.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

  • پاستای خام: ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • خیارشور: ۱ پیمانه
  • زیتون: ۲/۳ پیمانه
  • هویج خام: ۲ عدد
  • شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای شروع باید مرغمون رو بپزیم پس فقط کافیه تا سینه مرغ، پیاز داغ، به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل یه قابلمه ریخته و حدود ۱ و نیم لیوان آب بهشون اضافه کنیم و اجازه بدیم تا مرغ برای حدود سه ربع تا یک ساعت بپزه.

۲. تا مرغ میپزه خیارشور و زیتون رو حلقه‌ای خرد میکنیم و هویج رو هم نگینی و خیلی ریز خرد میکنیم.

۳. وقتی مرغ کاملا پخت و کمی سرد شد مکعبی خردش میکنیم.

۴. پاستایی که به شکل دلخواه انتخاب کردیم رو داخل آبجوش میریزیم تا بپزه. داخل آب پاستا کمی روغن میریزیم تا به هم نچسبن. اجازه میدیم تا پاستا برای حدود یک ربع بپزه و نرم بشه و بعد آبکشش میکنیم.

۵. حالا که همه مواد سالاد حاضره پاستا آبکش شده رو داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم.

۶. مواد خرد شده یعنی خیارشور، زیتون، هویج و مرغ رو اضافه میکنیم.

۷. بعد مواد رو با هم مخلوط کرده و ماست، روغن زیتون، آبلیمو، شوید خرد شده، به مقدار کافی نمک و فلفل رو بهشون اضافه میکنیم.

۸. حالا فقط میمونه مخلوط کردن مواد.

۹. احتیاجی به گذاشتن سالاد داخل یخچال نیست و میتونیم بلافاصله سروش کنیم.

همچنین ببینید

نان لقمه‌ای سریع با بافتی عالی، تنها در یک ساعت

نان لقمه‌ای نرم و پفی خیلی سریع آماده می‌شود بدون اینکه بخواهید منتظر ور آمدن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *